névjegykártya és logó szerkesztése, vállalati arculattervezés

ÜDVÖZÖLJÜK OLDALUNKON!

Az arculattervezés menete

1. Fogalmazza meg igényét a megvalósítandó arculattal, logóval kapcsolatban. Ehhez a legegyszerűbb, ha kitölti online megrendelési kérdőívünket, melyből mi pontos képet kapunk igényéről.

2. A megadott információk alapján képzett tervező-grafikusaink 1 héten belül készítenek több különböző stílusú tervet, amelyből az Önnek legjobban tetszőt addig finomítjuk, pontosítjuk, amíg az pontosan olyan lesz, amilyennek megálmodta.

3. Az elkészült tervből (ha igényli) készítünk egy arculati kézikönyvet, amely pontosan meghatározza az Ön cégarculatát, definiálja a cég színeit, stílusát. Így függetlenül attól, hogy a későbbiekben hány grafikussal és nyomdával dolgoztat, biztos lehet abban, hogy egységesek lesznek a kiadványai, és ugyanolyan színnel készülnek el névjegykártyái, nyomdától függetlenül. A végleges anyagokat szerkeszthető, többféle elektronikus formátumban átadjuk Önnek további felhasználásra, amelyből Ön is bárhol legyárthatja szükséges nyomdai anyagait.

Ha bizonytalan abban, milyen minőségű munkára számíthat, akkor tekintse meg elkészült arculatterveinket... de higgye el, 10 év alatt sokat megtanultunk.